Софтуерна кампания открива нов офис във Варна

Софтуерна кампания открива нов офис във Варна

Софтуерната компания Страйпс обяви, че се е разраснала до близо 500 души екип въпреки пандемията и разкри своите планове за продължаващо развитие в България, съобщава economy.bg.

Предстои преместване в нов и по-голям офис в Пловдив и откриване на нов офис във Варна. Компанията продължава да увеличава екипа си в страната и проучва възможностите за навлизане в съседните държави.

Освен офиса в Пловдив и новата локация във Варна Страйпс има офис в Бургас, както и два офиса в София – централен, в който работят по-голямата част от ИТ специалистите, и офиса на Up2, която продоби.

Управлява и екип от около 20 души в Холандия. Отделно от тези локации към момента в компанията дитанционно работят и хора от различни градове в България и света.

„Всяка позиция, която отворим, независимо за коя локация или офис, винаги я обявяваме и Remote. Плановете ни са да продължим да го правим“, коментира пред Economy.bg Атанас Филчев – главен оперативен директор на Страйпс. Вижте какво разказа още той за промените през последните две пандемични години и бъдещите планове за развитие на софтуерната компания.

Снимка: Капитал, архив